-
Ciorbă din gâturi de curcan
Gâturile se pun la fiert în apă cu sare. Se spumează dacă este nevoie. Ardeiul, morcovul, ţelina, ceapa…
-
Borş de curcan
Bucăţile de curcan se spală foarte bine cu apă rece. Se pun la fiert în apă cu sare, adunându-se spuma…
-
Borş de legume cu lobodă şi fidea
Legumele se curăţă şi se spală în apă rece. Ardeiul, morcovii şi ţelina se taie cubuleţe, ceapa se taie…
-
Ciorbă din cozi de vită
Carnea se spală cu apă rece de mai multe ori, apoi se pune la fiert în apă cu sare. Se spumează şi se lasă…
-
Ciorbă de afumătură
Se curăţă carnea de pe osul ciolanului şi se taie cubuleţe. Osul se pune la fiert împreună cu bucăţile…
-
Ciorbă de pui
O oală de 8-10 litri se umple pe jumătate cu apă. Se adaugă carnea de pui şi sare după gust. Se pune la…
Reţete cu "fidea"