-
Ciorbă de căprioară
Carnea se pune la fiert în apă cu sare pentru 1 oră (la oala sub presiune). După ce a fiert, se scoate din…
-
Penne quatro formaggi
Laptele se pune pe foc, iar când începe să fiarbă se adaugă smântâna și brânzeturile (cea cu mucegai…
-
Tagliatelle cu șuncă, brânză și…
Pastele se pun la fiert în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După ce au fiert se scurg și…
-
Pui cu smântână și ciuperci
Se taie ciupercile feliuțe. Se pun într-o tigaie cu ulei încins. Se adaugă apă, se fierb. După asta se strecoară…
-
Pulpă de căprioară cu sos de hrean…
Într-o tigaie se topește un cubuleț de unt. Se adaugă pulpa de căprioară tăvălită prin făină. Se rumenește…
-
Limbă cu sos de hrean și muștar
Se taie ceapa mărunt. Untul se pune în tigaia încinsă. Se adaugă ceapa și se călește puțin. Se adaugă…
-
Tarte cu mazăre
Se amestecă făina cu oul și untul tăiat cubulețe. Se frământă până se omogenizează aluatul. Se taie…
Reţete cu "smântână pentru gătit"