Ardei umpluți la slow cooker

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peste carnea tocată

se adaugă ceapa tocată mărunt,

ouăle,

orezul,

condimentele (sare, piper, cimbru, coriandru),

2 linguri de bulion și mărarul tocat.

Se amestecă până obținem o pastă omogenă.

Cu aceasta pastă se umplu ardeii, cărora li s-au îndepărtat cotoarele în prealabil

Fiecare ardei va fi "închis" de câte un "capac" de roșie.

Se așează toți vertical, cu fața în sus, în vasul de slow cooker.

Separat se călesc câteva linguri de bulion,

care se adaugă peste ardeii umpluți.

Se completează cu apă, cât să acopere ardeii în proporție de 90%.

Se fierb la treapta slow pentru aproximativ 8 ore.

Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Salată de fasole boabe cu ridiche neagră Salată de fasole boabe cu ridiche neagră

Rețeta mai nouă   Piept de pui în sos iute de ceapă verde Piept de pui în sos iute de ceapă verde

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro