Aripioare de pui cu caşcaval la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Usturoiul se curăţă şi se pisează cu sare, apoi se freacă cu puţin ulei de măsline, până devine ca o maioneză.



Pesmetul se amestecă cu puţin caşcaval ras, sare şi piper.



Aripioarele se spală cu apă rece, apoi se trec prin mujdeiul de usturoi.


Se trec prin pesmetul amestecat cu caşcaval, după care se aşează într-un vas termorezistent uns cu unt.



Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 45 de minute, până se rumenesc.



Etichete: pui | cascaval | aripioare
(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cremă de lapte cu smochine Cremă de lapte cu smochine

Rețeta mai nouă   Pulpă de curcan cu legume la cuptor Pulpă de curcan cu legume la cuptor

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Calebatuta.ro