Aripioare de pui în sos de roşii

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Aripioarele de pui se prăjesc puţin în ulei încins, atât cât să fie rumene.

Se adaugă roşiile decojite şi se călesc împreună.

Se adaugă condimentele şi un pahar de apă şi se lasă să fiarbă până când aripioarele sunt gata (aproximativ 20-25 de minute).

Se servesc alături de orice fel de garnitură.


Etichete: aripioare | pui | rosii
(14 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Sunt oribile... Lipseste ceva cu siguranta pentru ca rosiile acelea decojite le dau un gust oribil.

  • delicioase..

  • foarte bune

  Rețeta mai veche Omletă cu roşii şi mozzarella Omletă cu roşii şi mozzarella

Rețeta mai nouă   Cartofi cu pătrunjel la cuptor Cartofi cu pătrunjel la cuptor

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro