Baby hering în sos de bere

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peştele se eviscerează, se spală cu apă rece şi apoi se fac fileuri.

Separat se bat ouăle, se adaugă făină şi bere atât cât să se obţină o compoziţie ca cea de la clătite. Se potriveşte de sare şi se adaugă piper.



Prin această compoziţie se trec fileurile, după care se prăjesc în ulei încins, până se rumenesc frumos pe ambele părţi.


Se servesc cu mujdei de usturoi şi mămăliguţă.

Etichete: peste | pane | hering | bere
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu pere şi nucă Prăjitură cu pere şi nucă

Rețeta mai nouă   Ardei umpluți cu ciuperci Ardei umpluți cu ciuperci

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro