Biftec tartar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Carnea de vită se taie foarte mărunt cu ajutorul unui cuţit bine ascuţit.

Se obţine o pastă.


Castraveţii muraţi se taie cubuleţe mici.



Ceapa se taie mărunt.



Într-un bol, se pune carnea bine mărunţită,


castraveţii,


ceapa,


caperele,


gălbenuşurile de ou,


ketchup-ul dulce,


muştarul,


ketchup-ul iute,


se condimentează cu sare


şi piper,


sos Worchester,


şi sosul Tabasco.


Se amestecă totul.


Se serveşte cu felii de pâine prăjită.


Etichete: biftec tartar
(15 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pizza cu roşii şi ardei Pizza cu roşii şi ardei

Rețeta mai nouă   Friptură de porc cu bulion la cuptor Friptură de porc cu bulion la cuptor

publicitate
Comentarii (10)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Calebatuta.ro