Borş de miel

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Carnea se pune la fiert în apă cu sare. Se spumează în timpul fierberii.


Morcovul, pătrunjelul şi ţelina se curăţă şi se dau pe răzătoare. Ceapa se taie mărunt.


Când carnea este aproape fiartă, se adaugă legumele.


După ce au fiert legumele, se adaugă orezul şi verdeaţa tăiată şi se mai lasă 10 minute la fiert.


Borşul se fierbe separat şi se spumează şi se adaugă la final.


Provocarea lunii aprilie ne cere sa ne pregătim intens de Paşti iar borşul de miel este un element de bază.

Etichete: ciorba | bors | carne de miel
(9 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • foarte bun, de pasti pregatesc ciorba de miel.

  Rețeta mai veche Prăjitură cu mac şi nucă de cocos Prăjitură cu mac şi nucă de cocos

Rețeta mai nouă   Friptură de miel la cuptor Friptură de miel la cuptor

publicitate
Comentarii (8)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro