Budincă cu zahăr ars

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se amestecă 1 cană zahăr cu ouăle, esenţa de rom, coaja de portocale şi brânza.

Separat se fierb spaghetele.

Se ia o tavă, se pune 1 cană de zahăr şi se topeşte după care se roteşte tava până se tapetează pe margini cu zahărul ars.


Se scurg spaghetele, se amestecă cu crema din brânză, ouă şi esenţă de rom şi se completează cu lapte până se acoperă în totalitate spaghetele.

Se toarnă în tava tapetată cu zahărul ars şi se bagă la cuptor la foc moderat cca 3 sferturi de oră.

După ce se scoate din cuptor se lasă să se racorească puţin şi apoi se taie.

Se poate consuma şi ornată cu dulceaţă.

Etichete: budinca | zahar ars
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ostropel de pui cu ciuperci şi măsline Ostropel de pui cu ciuperci şi măsline

Rețeta mai nouă   Dulceață de mure Dulceață de mure

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro