Cabanos cu caşcaval în aluat

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se amestecă drojdia cu zahărul şi cu sarea până se înmoaie.


Se adaugă făina, uleiul şi apa şi se face un aluat ca de pâine.

Nu se lasă la dospit, se întinde o foaie rotundă, se taie felii ca pizza.

Cabanosul se taie bucăţi mici şi de-a lungul.
Se pune pe fiecare felie câte o bucată de cabanos, câte un pic de caşcaval, se rulează.

Se mai pune o bucată cabanos, puţin caşcaval şi se rulează ca un cornuleţ.
Se pun într-o formă rotundă unsă cu ulei şi se lasă 40-45 minute la crescut.

După ce au crescut se ung cu ou amestecat cu lapte.

Se introduc în cuptorul încălzit pentru 35-40 minmute până se rumenesc frumos.
Se scot din cuptor se desfac şi se consumă calde.

Etichete: cabanos | cascaval | aluat
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Eclere cu cremă de vanilie Eclere cu cremă de vanilie

Rețeta mai nouă   Drob de miel cu carne de pasăre Drob de miel cu carne de pasăre

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Calebatuta.ro