Cârnați picanți din carne de porc

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea de porc şi slănina se dau prin maşina de tocat şi se amestecă cu condimentele şi usturoiul pisat. La final, se adaugă câte puţin apa sau supa şi se frământă bine.

Cu această compoziţie se umplu maţele bine spălate.

Cârnaţii se lasă la uscat peste noapte la loc cald.

Etichete: carnati | carne de porc
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ceafă de porc marinată la grătar Ceafă de porc marinată la grătar

Rețeta mai nouă   Pomana porcului Pomana porcului

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro