Carne de miel marinată la grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea de miel se taie fâşii subţiri.

Usturoiul se pisează, se amestecă cu ulei de măsline,

suc de lămâie şi piper.

Se toarnă peste carnea de miel şi se lasă să stea 2-3 ore.

Pe grătarul încins de pun bucăţile de carne

şi se ţin până se fac bine pe ambele părţi.

Etichete: miel | gratar
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Coaste de miel la cuptor cu sos de vin roșu Coaste de miel la cuptor cu sos de vin roșu

Rețeta mai nouă   Ciorbă de potroace de miel Ciorbă de potroace de miel

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro