Cartofi cu pătrunjel la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii se spală foarte bine în apă rece, folosind chiar şi o periuţă, apoi se amestecă cu ulei de măsline, sare, piper şi pătrunjelul tocat mărunt.

Cartofii se pun într-o tavă cu hârtie de copt şi printre ei se pun căţeii de usturoi.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 220 grade timp de 35-40 de minute.

Se verifică cu o scobitoare dacă sunt gata cartofii, iar dacă unii dintre ei sunt tari în interior se mai lasă tava în cuptor încă 10-15 minute.

Sunt o garnitură excelentă pentru orice tip de friptură sau se pot consuma ca atare alături de o salată.


Etichete: cartofi | cuptor | patrunjel
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Aripioare de pui în sos de roşii Aripioare de pui în sos de roşii

Rețeta mai nouă   Tzatziki Tzatziki

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Calebatuta.ro