Cartofi cu pulpă de curcan la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Mărarul şi pătrunjelul tocate mărunt se amestecă cu cimbru, sare, piper şi ulei.
Prin amestecul obţinut se trec pulpele de curcan.
Se aşează într-un vas termorezistent, iar deasupra se toarnă ceea ce a mai rămas din amestecul de condimente şi un pahar de vin alb.
Vasul se acoperă cu un capac şi se dă la cuptor pentru o oră.
Se scoate vasul din cuptor şi se adaugă cartofii tăiaţi, după care vasul acoperit se bagă din nou la cuptor pentru încă 45 de minute.
La final, se ia capacul şi se mai lasă 15 minute astfel îbcât carnea să se rumenească.
Etichete: pulpa de curcan
(14 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Salată grecească Salată grecească

Rețeta mai nouă   Ciuperci umplute cu branză de vacă Ciuperci umplute cu branză de vacă

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro