Cartofi cu roşii la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii se taie rondele, se amestecă cu sare, piper şi ulei de măsline, apoi se pun într-un vas termorezistent.

Peste cartofii se adaugă ardeiul tăiat felii subţiri, roşiile rondele şi ceapa.


Se acoperă cu un capac sau cu folie de aliminiu şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 40 de minute.

Se lasă apoi vasul neacoperit încă 10 minute în cuptor, ca sî se rumenească.

E o garnitură excelentă pentru orice fel de friptură.
Etichete: cartofi | rosii | cuptor
(22 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • O reteta pe cat de usoara, pe atat de gustoasa!
    Site-ul dvs a devenit o permanenta sursa de inspiratie pentru mine. Adesea pregatesc retetele de pe acest site pentru musafirii mei si mereu primesc felicitari. Va multumesc!

  • Cand se ia capacul se poate pune branza rasa sau cascaval ras

  Rețeta mai veche Muşchi de vită cu bere la cuptor Muşchi de vită cu bere la cuptor

Rețeta mai nouă   Îngheţată de cacao Îngheţată de cacao

publicitate
Comentarii (12)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Calebatuta.ro