Cartofi evantai cu pulpă de curcan

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Cartofii se curăţă şi se taie în formă de evantai.

În fiecare tăietură se pune o felie de kaizer, o felie de caşcaval şi 1-2 cubuleţe de unt.

Se unge o tavă cu ulei, se pune pulpa de curcan tăiată în bucăţi, iar printre bucăţile de carne se aşează cartofii cu crestăturile în sus. Se presară busuioc, piper, sare, se adaugă berea şi se dă la cuptor pentru 1-2 ore, până când cartofii sunt frumos rumeniţi, iar carnea este bine făcută.

Se servesc calzi.

Etichete: cartofi | curcan
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ficăței cu sos de roșii Ficăței cu sos de roșii

Rețeta mai nouă   Mâncare de spanac cu roşii Mâncare de spanac cu roşii

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro