Chiftele din pește

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-o oală se pune la fiert apă cu sare. Când clocoteşte, se adaugă peştele şi se lasă 2-3 minute. Se scoate peştele cu atenţie, să nu se bucăţească. Se curăţă de oasele mari şi de coloană.

Ceapa se căleşte puţin în ulei.

Carnea de peşte se dă de două ori prin maşina de tocat, apoi se amestecă cu ceapa călită şi pâinea (date prin maşina de tocat), cu ouăle, usturoiul pisat şi mărarul. 

Se formează bile, se tăvălesc prin făină şi se prăjesc în ulei încins.


Etichete: chiftele | peste
(13 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Mujdei de usturoi cu roşii Mujdei de usturoi cu roşii

Rețeta mai nouă   Minitort de biscuiţi cu frişcă şi ciocolată Minitort de biscuiţi cu frişcă şi ciocolată

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro