Ciorbă din gâturi de curcan

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Gâturile se pun la fiert în apă cu sare. Se spumează dacă este nevoie.

Ardeiul, morcovul, ţelina, ceapa şi rădăcina de pătrunjel se taie cubuleţe şi, după ce au fiert gâturile, se adaugă în zeamă.

Se lasă să fiarbă 5-10 minute, apoi se pun cartofii tăiaţi şi ei cubuleţe.

Când sunt fierţi şi cartofii, se pune borşul, fiert în prealabil, fideaua şi, la final, bulionul. Se lasă să mai fiarbă 5 minute, apoi se adaugă verdeaţa tocată mărunt sau uscată.

Se serveşte caldă.


Etichete: ciorba | curcan
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tort Pavlova Tort Pavlova

Rețeta mai nouă   Dulceaţă de pepene roşu Dulceaţă de pepene roşu

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Calebatuta.ro