Ciuperci cu dovlecei şi praz la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-un vas termorezistent, se pun 2-3 linguri de ulei, apoi se aşează ciupercile spălate.

Peste ciuperci se pun dovlecelul tăiat cuburi, ardeii tăiaţi fâşii subţiri şi prazul tăiat rondele. Peste toate legumele se aruncă măslinele.

Se presară deasupra sare şi piper şi se stropeşte cu sos de soia.

Se dă la cuptor la 180 grade timp de 20-25 minute.

Se servesc ca fel principal sau ca garnitură la orice fel de friptură.


Etichete: ciuperci | dovlecei | praz | cuptor
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tort cu mousse de zmeură şi ciocolată Tort cu mousse de zmeură şi ciocolată

Rețeta mai nouă   Somon marinat la grătar Somon marinat la grătar

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro