Ciuperci la grătar cu caşcaval

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se spală ciupercile.

Se pun pe grătar cu faţa în jos, apoi se întorc.

Se pune sare şi câte un cubuleţ de caşcaval.

Etichete: ciuperci
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ruladă cu gem de gutui Ruladă cu gem de gutui

Rețeta mai nouă   Prăjitură 'Negresă' Prăjitură 'Negresă'

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro