Compot de pere

  Ingrediente
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Perele se spală şi se curăţă de coajă.

Apoi se îndepărtează mijlocul cu seminţe şi se distribuie în borcane curate.

În fiecare borcan se pune câte o lingură cu zahăr

şi se completează cu apă.

Se pun capacele şi se fierb pe baie de apă timp de 30 de minute, din momentul în care a început să fiarbă apa.

Se depozitează în locuri răcoroase şi bine aerisite.

Etichete: compot
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ciocolată din cacao Ciocolată din cacao

Rețeta mai nouă   Creveţi crocanţi Creveţi crocanţi

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro