Compot de piersici

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se aleg piersici bine coapte şi sănătoase. Se spală foarte bine îndepărtând puful de deasupra.

Se aşează apoi în borcane curate şi se adaugă câte 2 linguri de zahăr în fiecare borcan. Se completează cu apă până se umple borcanul.

Se pun capacele şi se fierb pe bain-marie timp de 30 minute.

Se scot din apă, se aşează cu capacul în jos şi se acoperă cu un prosop. Se lasă până se răcesc.

Etichete: compot | piersici
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tăiţei de casă Tăiţei de casă

Rețeta mai nouă   Rasol de pui Rasol de pui

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro