Curcan la cuptor în sos de muştar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se prepară o soluţie de marinare din vin, rozmarin, maghiran, cimbru, sare, piper şi cele trei tipuri de muştar.

Se amestecă bine, după care se pune pulpa de curcan şi se lasă aşa timp de 1 oră.

Se curăţă usturoiul şi se pregătesc crenguţele de rozmarin.

După ce a trecut o oră, se scoate pulpa de curcan din soluţia de marinare şi se pune într-un vas termorezistent.

Deasupra se pun crenguţele de rozmarin şi usturoiul tăiat feliuţe subţiri.

Se acoperă vasul şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 220 grade timp de 1,5 ore.

Se unge cu soluţia de marinare şi se mai dă la cuptor pentru încă 30 de minute, fără capac.

Se poate servi alături de cartofi natur şi salată de varză albă.

Etichete: curcan
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • nu sun date gramajele la condimete

  • papa buna, eu care nu sunt bucatar am primit multe laude din cauza retetei mai sus desfasurate.

  Rețeta mai veche Pizza vegetariană Pizza vegetariană

Rețeta mai nouă   Ciocănele umplute cu brânză Ciocănele umplute cu brânză

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro