Dulceață de măceșe

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Măceșele se spală cu apă rece,

apoi se curăţă de codițe și se semințe.

Măceşele astfel curăţate,

se pun la fiert cu apa şi zahărul.

Când măceşele şi-au format sirop, se adaugă sucul de lămâie.

Se lasă să fiarbă până se înmoaie bine măceşele şi se leagă siropul.

Se pune fierbinte în borcane,

iar borcanele cu capac se fierb timp de 30 de minute în apă.

Se scot borcanele şi se întorc cu gura în jos.

Se depozitează în locuri răcoroase, bine aerisite.

Etichete: dulceata | macese
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitura Doboş Prăjitura Doboş

Rețeta mai nouă   Caras prăjit Caras prăjit

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro