Fazan în vin la slow cooker

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Baconul se taie fâşii subţiri.

Ceapa se toacă mărunt.

Fazanul întreg, bine spălat şi uscat, se rumeneşte pe toate părţile, în unt.

În grăsimea rămasă în tigaie, se căleşte ceapa.

Se adaugă şi baconul,


se călesc puţin împreună, apoi se stinge totul cu supa de pui.

Se adaugă şi un pahar de vin şi se lasă pe foc să dea câteva clocote.

Acest sos se toarnă în vasul ceramic al slow cooker-ului.

În sos se pune fazanul rumenit,

şi se adaugă condimentele.

Se pune vasul în slow cooker şi se porneşte fixând timpul dorit în care să fie gata, recomandată fiind durata medie, 8 ore.

Se serveşte cald, cu orice garnitură.


Etichete: fazan | vin | slow cooker
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ruladă cu cremă de frişcă şi ciocolată Ruladă cu cremă de frişcă şi ciocolată

Rețeta mai nouă   Ouă cu sos de muştar Ouă cu sos de muştar

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro