Felii de cartofi cu ou şi telemea

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii se taie felii foarte subţiri, folosind răzătoarea.

Feliile de cartofi se stropesc cu ulei, se adaugă peste ei usturoiul pisat, sare, piper şi se amestecă.

Într-un vas termorezistent, se aşează feliile de cartofi, una langă alta, formând un strat uniform.

Se bagă vasul la cuptor la 220 grade timp de 30 de minute.

Ouăle se bat foarte bine, apoi se amestecă cu telemeaua rasă

Amestecul obţinut se toarnă peste cartofi, apoi se rade deasupra caşcavalul.

Vasul se bagă la cuptor pentru încă 15 minute.

Se servesc calzi, ca garnitură pentru orice fel de friptură.

Etichete: cartofi
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Curcan în vin la slow cooker Curcan în vin la slow cooker

Rețeta mai nouă   Caras la grill Caras la grill

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro