Ficăţei de pui în sos de roşii şi smântână

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ficăţeii se spală, apoi se usucă cu ajutorul şerveţelelor absorbante.

Făina se amestecă cu sare, piper, curry şi boia dulce.

Ficăţeii se trec prin acest amestec, apoi se prăjesc în ulei încins.

Se rumenesc pe ambele părţi, apoi se scot pe şerveţel de hârtie.

Ficăţeii se pun într-un vas termorezistent,

iar peste ei se adaugă roşiile decojite,

vinul

şi smântâna.

Se amestecă pentru omogenizare,

se presară deasupra verdeaţa tocată mărunt

şi apoi se bagă în cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de 45 de minute, până se îngroaşă sosul.

Se serveşte cald, cu garnitură de piure sau orez.


Etichete: ficatei | rosii | smantana
(14 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Si azi 5 stelute ...

  Rețeta mai veche Cupe de ciocolată albă cu spumă de zmeură Cupe de ciocolată albă cu spumă de zmeură

Rețeta mai nouă   Chifteluţe din piept de pui la cuptor Chifteluţe din piept de pui la cuptor

publicitate
Comentarii (8)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro