French toast cu mere

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Feliile de pâine se rumenesc şi se aşează în tavă într-un singur rând.

Ouăle se bat spumă cu telul şi se amestecă cu laptele, zahărul şi zahărul vanilat.

Merele se curăţă de coajă şi se taie felii.

Feliile de mere se călesc în unt, adăugând zahărul şi scorţişoara.

Peste feliile de pâine din tavă se toarnă amestecul de ouă.

Deasupra se pun merele călite.

Totul se lasă la frigider până a doua zi, când se coace la 175 grade pentru 50-60 de minute.

Se lasă 10 minute să se odihnească, înainte de servire.

Luna aceasta, Ama m-a trimis să răsfoiesc blogul lui Ema. Pot spune că am găsit multe reţete pe care le-aş prepara şi chiar am făcut o listă "de preparat" mai mare, dar nu m-am gândit că nu va fi de ajuns o lună să le facem pe toate. Deocamdată, am făcut oprire aici.

Etichete: paine prajita | mere | toast | prajitura
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Plăcintă cu mere Plăcintă cu mere

Rețeta mai nouă   Salată din piept de pui cu mazăre, cartofi şi ouă Salată din piept de pui cu mazăre, cartofi şi ouă

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro