Fursecuri fragede

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Se freacă untul cu zahărul şi zahărul vanilat.


Se adaugă treptat oul şi gălbenuşurile, mixând continuu.


Făina se amestecă cu amidonul şi se încorporează în unt.


Cu ajutorul unui şpriţ, se formează coroniţe din aluatul rezultat, care se pun în tava unsă şi tapetată cu hârtie de copt.


Se coc la 200 grade timp de 10-12 minute.


Fursecurile se scot din tavă şi se lasă să se răcească.


Se pregăteşte glazura, topind ciocolata pe baie de apă, împreună cu uleiul, amestecând până devine o masă omogenă.


Fursecurile se trec prin glazură doar pe jumătate şi se aşează pe hârtie de copt până se întăreşte glazura.

Etichete: fursecuri | ciocolata
(18 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Naan - pâine indiană Naan - pâine indiană

Rețeta mai nouă   Ciocănele umplute Ciocănele umplute

publicitate
Comentarii (14)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro