Ghiveci de legume la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se curăţa şi se taie în bucăţi fiecare legumă în parte.

Într-o cratiţă mare se pune la încins uleiul, în care se înăbuşă apoi ceapa.

În funcţie de durata de fierbere a legumelor, se aşează pe rând morcovul, pătrunjelul, cartofii, dovlecelul, vânăta, conopida, ardeiul, mazărea, fasolea, intercalate cu verdeaţa, sarea necesară şi deasupra roşiile.

Se adaugă la urmă puţină apă călduţă. Cratiţa se acoperă cu capac şi se dă la cuptor, lăsând să scadă la foc potrivit.

În timpul scăderii în cuptor, ghiveciul nu se amestecă ci doar se mişcă cratiţa. Se serveşte şi rece.

Etichete: legume | ghiveci
(19 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ciorbă de cartofi Ciorbă de cartofi

Rețeta mai nouă   Pui cu sticlă la cuptor Pui cu sticlă la cuptor

publicitate
Comentarii (10)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro