Gogoșari în oțet

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Gogoşarii se spală şi se taie felii pentru a se aranja mai bine în borcan.

Într-un borcan se aranjează felii înguste de hrean.

Apoi se pun gogoşarii. Deasupra se mai pot pune feliuţe subţiri de hrean.

Separat se fierbe oţetul cu apa, sarea, zahărul, piperul, muştarul şi foile de dafin.

Se adaugă lichidul fierbinte în borcan peste gogoşari. Se completează cu lichid dacă acesta scade şi apoi se pune capac.

Etichete: gogosari | otet
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Amandină Amandină

Rețeta mai nouă   Cașcaval pane Cașcaval pane

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro