Gulaş din inimă de porc

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se spală bine inima, se taie în cuburi mici.

Se căleşte puţin ceapa tăiată foarte mărunt în cratiţa cu ulei.


Se adaugă inima şi se prăjeşte puţin şi aceasta.

Se presărează cu faină, se amestecă bine şi se acoperă cu apă caldă.


Se lasă să fiarbă cu capac la foc mic timp de o jumătate de oră; se adaugă bulionul, sarea, piperul şi se lasă să mai fiarbă până se îngroaşă sosul.



Se serveşte cu piure de cartofi sau cartofi fierţi.
(29 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Mazăre cu roşii Mazăre cu roşii

Rețeta mai nouă   Baclava Baclava

publicitate
Comentarii (10)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro