Jumări de ouă cu şuncă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se bat ouăle spumă cu sarea şi piperul.

Se poate adăuga şi brânza rasă şi se amestecă bine.

Şunca tăiată bucăţele potrivit de mari, se prăjeşte puţin în ulei.

În tigaie, peste şuncă, se toarnă ouăle bătute şi se amestecă uşor cu furculiţa, până când sunt gata.

Se servesc imediat. Şunca se poate înlocui cu parizer.

Etichete: omleta | sunca | oua
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Salata de vinete cu maioneza Salata de vinete cu maioneza

Rețeta mai nouă   Rasol de raci Rasol de raci

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro