Mini-pui picanţi cu cartofi la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Puii, (cărora le legăm pulpele inferioare cu nişte sfoară) se sărează, apoi se prăjesc în ulei, pe toate părţile, pentru câteva minute.

Cartofii se curăţă şi se taie cuburi potrivit de mari, se presară cu sare şi rozmarin.

Usturoiul se pisează şi se freacă cu o lingură de ulei, apoi se amestecă cu boiaua iute.

Se ung bine puii cu amestecul de usturoi şi se pun într-o tavă termorezistentă unsă cu ulei.

Se jur împrejurul puilor se pun cartofii.

Se bagă în cuptorul încins, se coc la 175 grade timp de o oră, după care se verifică dacă sunt bine făcuţi puii.

Etichete: pui | picant
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu gem şi glazură de albuş Prăjitură cu gem şi glazură de albuş

Rețeta mai nouă   Nisetru la grătar Nisetru la grătar

publicitate
Comentarii (9)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro