Musaca de curcan

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se fierbe carnea de curcan, se scoate din oală şi se pun cartofii la fiert în aceeaşi zeamă cu sare. Se face un piure din cartofi fierţi, restul de unt şi un praf de sare.

Într-o cratiţă se amestecă pe foc iaurtul cu 100 grame unt şi telemeaua bine sfărâmată, până se obţine un sos alb.

Sosul se ia de pe foc şi se adaugă ouăle bătute.

Se unge o tavă cu puţin unt, se pune carnea tăiată cubuleţe, apoi se adaugă sosul alb.

Se pune caşcavalul ras peste sosul alb, iar deasupra se fac gogoloaie din piure cu ajutorul unui şprit.

Se dă la cuptor 20 minute.

Etichete: musaca | curcan | cartofi | piure | sos alb
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Sote de fasole păstăi cu ciuperci Sote de fasole păstăi cu ciuperci

Rețeta mai nouă   Pulpe de pui cu sos de roşii şi ciuperci Pulpe de pui cu sos de roşii şi ciuperci

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro