Muşchi de vită cu bere la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
Muşchiul de vită se taie rondele şi se spală cu apă rece. 

După aceea se condimentează şi se unge cu muştar, pe o parte şi pe alta. 
Bucăţile se pun într-un castron, se acoperă cu folie alimentară şi se dă la frigider pentru o oră. 

Într-o tavă se pune uleiul şi se aşează carnea. 
Peste carne se taie rondele căţeii de usturoi şi se pun foile de dafin. 

Tava se acoperă cu o folie de aluminiu şi se dă la cuptor, care a fost dinainte încălzit. 

Se lasă la foc mic timp de o oră, apoi punem cana cu bere. 
Se pune folia de aluminiu la loc după ce am pus berea. 
Se lasă focul la mediu circa încă o oră sau o oră jumătate. 

Se serveşte caldă lângă o garnitură de cartofi sau orice alte legume. 

(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Piept de pui cu fulgi de porumb Piept de pui cu fulgi de porumb

Rețeta mai nouă   Cartofi cu roşii la cuptor Cartofi cu roşii la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro