Negresă cu crema de vanilie

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Crema de vanlie cu lapte de soia"

    Laptele se amestecă cu zahărul. Se adaugă amidonul, se omogenizează, după care se pune la foc mic până se îngroaşă.

    Se ia de pe foc şi se lasă să se răcorească puţin. Se adaugă esenţa de vanilie.

     

    Crema de vanlie cu lapte de soia
  2. continuăm cu rețeta de bază...


Făina se amestecă cu zahărul, cacaua, praful de copt şi zahărul vanilat.


Se adaugă uleiul şi laptele (apa). Se amestecă.


Se coace în tava unsă cu ulei şi tapetată cu hârtie de copt, la 200 grade timp de 45 de minute. (se face testul cu scobitoarea).

După ce s-a răcit, blatul se taie pe jumătate şi se unge cu crema de vanilie, rece.

Se pune şi cealaltă jumătate de blat.

Deasupra se pune glazura preparată conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Se lasă să se întărească glazura, după care se porţionează.



Etichete: vanilie | prajitura | negresa
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pilaf de orez cu legume Pilaf de orez cu legume

Rețeta mai nouă   Ciorbă cu pipote de curcan Ciorbă cu pipote de curcan

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro