Omletă cu roşii şi mozzarella

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se călesc în puţin ulei (1-2 linguri).

Roşia se taie în patru, se îndepărtează seminţele, apoi se taie mărunt.

Ouăle se bat foarte bine cu lapte, sare, piper şi busuioc.

Se adaugă roşiile cuburi.

Compoziţia astfel obţinută se pune peste ceapa călită.

Deasupra se pune mozzarella tăiată cuburi.

Se întoarce omleta pentru a se rumeni pe ambele părţi. Se pune o farfurie deasupra tigăii, se răstoarnă omleta pe farfurie, apoi se pune din nou omleta în tigaie. Deasupra se pun alte cubuleţe de mozzarella.

Se lasă pe foc pentru câteva minute, până se rumeneşte.

Se răstoarnă omleta pe farfurie şi se porţionează.


Etichete: omleta | rosii | mozzarella | oua
(11 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  • mie mi-a placut reteta.

  Rețeta mai veche Pulpe de pui în sos hoisin Pulpe de pui în sos hoisin

Rețeta mai nouă   Aripioare de pui în sos de roşii Aripioare de pui în sos de roşii

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro