Ochiuri cu kaizer la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Vasele de ceramică se ung cu unt.

Kaizerul se taie fâşii şi se pune la baza vaselor.

Frunzele de ceapă verde se taie mărunt şi se presară peste kaizer.

Se sparg câte două ouă în fiecare vas,

se condementează cu sare, piper şi nucşoară,

se presară deasupra caşcaval ras,

apoi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 20 de minute.

Se serveşte imediat cu topping de ceapă verde.


Etichete: oua | kaizer
(7 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pulpă de curcan la tavă cu cartofi, kaizer, sos de legume şi portocală Pulpă de curcan la tavă cu cartofi, kaizer, sos de legume şi portocală

Rețeta mai nouă   Spaghetti cu sos de roşii, capere şi ciuperci Spaghetti cu sos de roşii, capere şi ciuperci

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Calebatuta.ro