Ouă ochiuri în sos de roşii

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Se taie mărunt ceapa, usturoiul şi ardeiul iute.


Se călesc împreună în puţin ulei.


Se adaugă roşiile decojite întregi sau date prin robot.


Se condimentează.


Se fierb împreună 10-15 minute.


Peste sosul de roşii se pun ouăle.


Se acoperă cu un capac şi se lasă să fiarbă la foc mic timp de 5 minute.


Se servesc pe o felie de caşcaval.


Sau se poate răzui caşcaval peste ouă acoperindu-se cu un capac până se topeşte caşcavalul.



Etichete: oua | ochiuri | rosii
(26 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Mucenici munteneşti Mucenici munteneşti

Rețeta mai nouă   Ouă coapte la cuptor Ouă coapte la cuptor

publicitate
Comentarii (12)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro