Pâine cu ceapă și brânză cheddar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Mozzarella si cheddarul se taie felii subțiri.

Ceapa verde se taie mărunt

și se amestecă cu untul topit și semințele de susan și de in.

Pâinea de crestează atât pe orizontală cât și pe verticală, rezultând pătrățele care nu se desprind de bază.

Printre tăieturi se strecoară cheddarul și mozzarella, alternativ, câte un rând.

Amestecul de ceapă se pune pe lângă brânzeturi și pe deasupra.

Pâinea astfel pregătită se înfășoară în folie de aluminiu.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de 15 minute, după care se desface și se mai lasă 10 minute. 

Se servește caldă.

(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Coșulețe de ciocolată cu cremă de mascarpone și unt de arahide Coșulețe de ciocolată cu cremă de mascarpone și unt de arahide

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Calebatuta.ro