Pandişpan fără cacao

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se bat albuşurile spumă cu zahăr.

Se adaugă gălbenuşurile pe rând şi se amestecă uşor de sus în jos, apoi se adaugă câte una, lingurile de ulei şi apă şi praful de copt.

La sfârşit se adaugă făina şi se amestecă tot aşa de uşor.

Se pune la copt în tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină.

Se pudrează cu zahăr.

Etichete: pandispan
(7 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • imi era pofta de ceva dulce si nu stiiam ce sa fac asa ca am incercat reteta de pandispan fara cacao si a iesti foarte buna.

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro