Pârjoale moldoveneşti cu caşcaval

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se taie ceapa în sferturi şi se căleşte un pic în ulei încins.

Carnea se taie în bucăţele mici şi se toacă de două ori împreună cu ceapa călită şi usturoiul.

Cartofii se dau separat prin maşina de tocat şi se storc bine. Pâinea se înmoaie în apă şi se stoarce bine de apă.
Se amestecă toate ingredientele, se adaugă ouăle, sarea, piperul şi verdeaţa.

Se taie fâşii caşcavalul.
Se face o turtiţă din compoziţie, se pune o fâşie de caşcaval, se acoperă bine cu compoziţie şi se tăvăleşte prin făină.
Se prăjeşte pe ambele părţi în ulei încins.

Se serveşte cu piure de cartofi sau orice garnitură doriţi.

Etichete: cascaval | chiftele | parjoale
(15 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • fffffff bun!!!!!!!!

  Rețeta mai veche Doradă în crustă de sare Doradă în crustă de sare

Rețeta mai nouă   Ciuperci cu ardei Ciuperci cu ardei

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro