Păstrăv fript

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peştii curăţaţi de intestine şi foarte bine spălaţi cu apă rece, se presară cu sare şi se lasă să stea 30 de minute.

Se încinge grătarul şi se pun peştii.

Se lasă să se rumenească pe ambele părţi.

Se servesc calzi cu mămăliguţă.

Etichete: pastrav | peste
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Salată de icre de crap cu ceapă Salată de icre de crap cu ceapă

Rețeta mai nouă   Macrou cu mălai la cuptor Macrou cu mălai la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro