Pateuri cu brânză şi ou

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Brânza telemea se sfărâmă şi se amestecă cu un ou.

Aluatul foietaj decongelat la temperatura camerei, se desface, se taie pe jumătate,

şi se unge cu ou.

În partea de jos, se distribuie uniform, în strat subţire, o parte din amestecul de telemea,

apoi se rulează până la capăt.

Se unge şi pe deasupra cu ou bătut şi se presară cu seminţe de susan.

Din ruloul format, se taie bucăţi late de 1-1,5 cm

care se aşează în tava cu hârtie de copt.

Se coc la 200 grade timp de 30-40 de minute, până când se rumenesc.

Etichete: pateuri
(15 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Arata foarte bine si cred ca sunt si foarte bune,felicitari

  Rețeta mai veche Salată de spanac Salată de spanac

Rețeta mai nouă   Tort de cacao cu nucă Tort de cacao cu nucă

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro