Pateuri cu ciuperci

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă ciupercile tăiate din conservă, usturoiul tăiat şi el mărunt, sare şi piper.



Se adaugă şi smantâna, mărarul şi patrunjelul tăiat şi se fierbe până se evaporă toată zeama lăsată de ciuperci.


Aluatul de foietaj se întinde puţin cu sucitorul după care se taie pe jumătate. Compoziţia de ciuperci se împarte şi ea pe jumătate şi se distribuie pe foietaj.


Aluatul se rulează şi se taie în bucăti de 2 cm grosime. Se pun în tava tapetă cu hârtie de copt.


Se coc în cuptorul preîncălzit, la 200 de grade în primele 10 minute, apoi la 180 grade, până se rumenesc frumos la suprafaţă.


Etichete: pateuri | ciuperci
(13 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cartofi cu porc la cuptor Cartofi cu porc la cuptor

Rețeta mai nouă   Scrumbie la grătar Scrumbie la grătar

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro