Penne cu roşii uscate

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj.


Se taie mărunt ceapa, usturoiul şi roşiile. 

Se pune uleiul la încins într-o tigaie.

Se căleşte ceapa împreună cu roşiile timp de 5 -10 minute.



Se adaugă usturoiul.


Se mai ţine pe foc 2-3 minute.

Se presară brânză rasă peste penne apoi se adaugă şi amestecul de ceapă şi roşii.



Se poate servi şi cu carne alături.


Şi dacă luna aceasta Cristina ne-a provocat să folosim paste şi frişcă, am început cu pastele.

Etichete: paste | penne | rosii uscate
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu mandarine Prăjitură cu mandarine

Rețeta mai nouă   Choux à la crème cu spumă de ciocolată şi frişcă Choux à la crème cu spumă de ciocolată şi frişcă

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro