Piept de pui cu fulgi de porumb

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de pui se taie fileuri subţiri şi se bat cu ciocanul de şniţele.

Se presară cu sare şi piper.

Fiecare bucată se trece prin făină, apoi prin ou şi la final prin fulgi de porumb.


Se prăjesc în ulei încins, până se rumenesc frumos.

Se servesc calde cu orice garnitură sau sos.

(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pepeni muraţi Pepeni muraţi

Rețeta mai nouă   Mușchi de vită cu bere la cuptor Mușchi de vită cu bere la cuptor

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro