Prăjitură cu brânză dulce şi fructe

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Umplutură de brânză"

    Se amestecă gălbenuşurile cu zahărul şi zahărul vanilat. Se adaugă praful de budincă, brânza dulce şi smântâna.

    Albuşurile se bat foarte bine şi se încorporează în crema de brânză.

  2. continuăm cu rețeta de bază...


Untul sau margarina se amestecă cu mixerul la viteză maximă.


Se adaugă zahărul, zahărul vanilat şi sarea. Se amestecă până când se obţine o masă omogenă.


Se adaugă ouăle, pe rând, amestecând continuu.


Se adaugă făina şi praful de copt şi se încorporează.


Compoziţia obţinută se pune într-o tavă de 20x25 cm tapetată cu hârtie de copt.

Tava se bagă în cuptor pentru 20 de minute la 180 grade.


Se scoate din cuptor şi se pune deasupra compoziţia de brânză, apoi se bagă din nou la cuptor pentru 40 de minute, tot la 180 grade.

Se lasă să se răcească, după care se decorează cu fructe din compot sau proaspete. Dacă se folosec fructe din compot, acestea se scurg foarte bine, zeama de la compot păstrându-se pentru a prepara jeleul transparent.

Peste fructe se toarnă jeleul preparat conform instrucţiunilor de pe ambalaj.


Etichete: fructe | branza | prajitura
(32 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • as vrea sa-va spun ca este foarte gustos si ca ar trebui sa incercati si voi

  Rețeta mai veche Prăjitură cu îngheţată falsă Prăjitură cu îngheţată falsă

Rețeta mai nouă   Salată grecească ţărănească Salată grecească ţărănească

publicitate
Comentarii (8)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro