Prăjitură cu vişine şi blat de ciocolată

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Blatul la prăjitură cu vişine şi blat de ciocolată"


    Ciocolata se topeşte pe baie de apă.

    Se lasă să se răcească şi apoi se adaugă zahărul şi untul moale.


    Se amestecă bine şi apoi se adaugă treptat gălbenuşurile, albuşurile bătute spumă şi făina.


    Se amestecă uşor, se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coace la 175 grade timp de 30 de minute.

  2. Preparăm "Umplutura la prăjitura cu vişine şi blat de ciocolată"

    Ciocolata se topeşte pe baie de apă.

    Se amestecă uşor cu frişca bătută cu zahărul vanilat.

    Se lasă la rece.

  3. continuăm cu rețeta de bază...

Blatul rece se taie în două pe lungime.

Se pune umplutura de frişcă peste jumătate din blat.

Peste frişcă se pun vişinele fără sâmburi.

Deasupra se pune cea de-a doua jumătate de blat.

Se acoperă cu glazură de ciocolată.

Se porţionează şi fiecare felie se ornează cu vişine şi frunze de mentă.

Etichete: visine | ciocolata | prajitura
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ciuperci umplute cu branză de vacă Ciuperci umplute cu branză de vacă

Rețeta mai nouă   Piept de pui umplut cu kaizer şi caşcaval la grătar Piept de pui umplut cu kaizer şi caşcaval la grătar

publicitate
Comentarii (10)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro